Elérhetőségek

Galambos Trans Kft.
Cím: 9751 Vép, Kassai utca 73.
GPS: N 47.24271°   E 16.72008°
Telefon: +3694501594
E-mail: info@galambostrans.hu
Adószám: 12955141-2-18
Cégjegyzékszám: 18-09-105319
Banki kapcsolat: Oberbank AG.
Bankszámlaszám: IBAN: HU67
HUF 18400010-03412992-40100021
IBAN: HU06
EUR: 18400010-03412992-40101022
Swift Code: OBKLHUHB
Közösségi adószám: HU 12955141


Bemutatkozás


Galambos Cégcsoport – közös utakon a jövőbe!

Pontosság, gyors munkavégzés, megbízható partneri kapcsolatok. A cégcsoport fejlődésének meghatározó jellemzői révén a logisztikai szolgáltatások piacának kiemelkedő szereplőjévé vált Galambos Cégcsoport profi megoldásokat kínál meglévő és leendő ügyfelei számára.

Amit szolgáltatásaink révén nyújtunk:

  • Minőséget - amivel magasabb szintre léphet,
  • Idő megtakarítást - ami értéket képvisel,
  • Versenyelőnyt - mellyel minőségi szolgáltatásokat kínálhat az Ön cége is!

A 2002-ben átalakulással létrejött Galambos Trans Kft., majd a piaci igényekre reagálva 2007-ben alapított Galambos Logistic Kft. és Galambos Grill Kft. megalakulásával létrejött a Galambos Cégcsoport.

Galambos Trans Kft. – a megbízható partner a sürgősségi árufuvarozás terén

Minőség, pontosság, precíz kiszolgálás. A megrendeléstől a teljesítésig percről percre követheti szállítmánya helyzetét. Döntését profi körülmények között dolgozó szállítmányozási szakemberek tapasztalatai és javaslata alapján hozhatja meg.

A szakszervizben szervizelt tehergépjármű állományunk a legkorszerűbb GPS-es online járműkövető rendszerrel felszerelt.

Partnereink egyedi kóddal, folyamatosan nyomon követhetik, online lekérdezhetik szállítmányuk pontos helyzetét. 1400 km-es sugarú körben vállaljuk, hogy az árut a rakodást követő napon a célhelyre fuvarozzuk. Nyugat- és közép Európában napi szinten vagyunk jelen, főként Németország útjain. Állandó megbízóink Nyugat-Magyarországi vezető multinacionális cégek, akik a minőséget, pontosságot és a precíz kiszolgálást helyezik előtérbe.

Beszállító partnereink - SCANIA, IVECO, Shell - több évtizede stabilan állnak a háttérben, hogy fuvarozási szolgáltatásainkat minél magasabb szinten biztosítsuk. Együttműködésünk kölcsönös bizalomra épül.

Szolgáltatásainkat a jogszabályban foglalt előírások betartásával végezzük. Teljes körű árubiztosítás és felelősségbiztosítás jelenti a kockázatmentes partneri viszonyt a megbízóink részére. Többlépcsős műszaki-biztonsági rendszerben hibamegelőző karbantartások, felmérések révén biztosítjuk a garanciális felülvizsgálatok között is gépjárműállományunk megbízhatóságának feltételeit.

Amire vállalkozunk:

  • Belföldi és nemzetközi sürgősségi fuvarozás
  • Gyűjtő és elosztó fuvarozás megszervezése, lebonyolítása
  • Fuvarszervezés és logisztikai szolgáltatások
  • Cserefelépítményes fuvarozás (speciális bútorszállítás)

Évtizedes szállítmányozási tapasztalatunk a garancia arra, hogy ismerjük és megértjük megbízóink igényeit. Azért dolgozunk, és fejlesztjük folyamatosan munkatársaink szaktudását és infrastruktúránkat hogy az elvárásoknak a legprecízebben, leggyorsabban felelhessünk meg.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk érzékeny áruk szállításában: légrugós autókkal, a rakodási feladatok elvégzésére emelőhátfalas tehergépkocsikkal, csereszekrényes felépítményű tehergépjárművekkel történő bútor szállításban állunk partnereink rendelkezésére. Mindenre odafigyelünk, mindenkor jelen vagyunk - profi körülményeket biztosítunk!
Vissza az előző oldalra!
Galambos Trans Kft. - MagyarGalambos Trans Kft. - AngolGalambos Trans Kft. - Német