A Scania megveti lábát Vépen!
A Scania megveti lábát Vépen!

A Scania megveti lábát Vépen!

Cégünk a Scania Hungária Kft.-vel közösen, egy együttműködés keretén belül szerviz ingatlan beruházását kezdi meg 2023. tavaszán!

A zöldmezős beruházást a vépi telephelyünk portaépületével szemben elhelyezkedő telken valósítjuk meg, ahol a Scania által működtetett SZERVIZ KOMPLEXUM a gyári előírásoknak megfelelően végzi majd tevékenységét.

A kooperáció létrejöttével Nyugat-Magyarországon optimális szerviz lefedettség fogja megkönnyíteni a meglévő és leendő ügyfelek számára a járműveik üzemeltetését.

„Mi a Scania Central Europe-nál a prémium minőségre törekszünk, mind a termékek, mind a szolgáltatások tekintetében. Az együttműködés létrejöttével minden meglévő és leendő ügyfelünk számára jobb nyugat-magyarországi szolgáltatási lefedettséget és ezzel járműveik hatékonyabb üzemeltetését biztosítjuk. Örülünk annak, hogy egy olyan erős partnerrel tudjuk ezt megvalósítani, mint Galambos úr cége”– mondta Zdeněk Petrás, a Scania CER vezérigazgatója.

„Nagyon komoly Partnerre leltünk a Scania-ban. Csúcs minőség, és a szerviz a közvetlen közelünkben! Régi álmunk vált valóra, köszönjük a bizalmat!” – mondta Galambos Tamás, a Galambos Trans Kft. ügyvezető igazgatója.

Az aláírás alkalmával jelen voltak a Galambos Trans Kft. tulajdonosai, és a Scania Közép-Európai régió és Magyarország menedzsmentje.

Az alábbi fotókon a szerviz látványtervei láthatók.

 

megosztás facebook-n
Megosztás twitteren
LinkedIn

Rólunk mondták

Teljes mértékben elégedettek vagyunk a kapott szolgáltatással. A rugalmasság és gyorsaság kiemelendő! A Galambos Trans Kft. minden árajánlatkérésünkre a lehető legjobb megoldást találja.

APTIV: Horváth Márton
Leader Freight Group